Rikosasianajaja palveluksessasi

Oletko saanut kutsun poliisitutkintaan tai oikeuteen? Mitä poliisi tulee minulta kysymään? Kuinka osaan selvittää asiat oikeudessa?

Rikosjuristi kannattaa ottaa mukaan esitutkintaan. Esitutkinnan merkitys rikosjuttujen käsittelyssä on korostunut. Pöytäkirjan kirjauksia ei voi oikeudessa yleensä muuksi muuttaa.

Rikosasianajaja rikoksen uhrille

Oletko joutunut rikoksen uhriksi? Käänny puoleemme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Olemme tukenasi esitutkinnasta aina tuomioistuinkäsittelyyn saakka. Esitämme puolestasi korvausvaatimuksesi. Tiesitkö, että asianajokulusi voidaan maksaa joko oikeusturvavakuutuksesta, valtion varoista tai Valtiokonttorin rikosvahinkokorvauksesta?

Rikosasianajaja rikoksesta epäillylle

Mikäli olet rikoksesta epäilty eli vastaaja, avustamme myös Sinua. Rikoksesta epäillyn kulut voidaan maksaa myös oikeusavusta. Vangitulle tai pidätetylle sekä vakavasta rikoksesta epäillylle voidaan myöntää hänen tuloistaan riippumatta puolustaja.

Ota yhteyttä! Hoidamme rikosjuttuja pääosin Kokkolan, Ylivieskan, Seinäjoen, Vaasan ja Raahen talousalueilla

Lue lisää oikeusavun tulorajoista ja omavastuuosuuksista sekä muista rikosasian kustannuskysymyksistä lakineuvon sivuilta: OIKEUSAPU: Millä tuloilla oikeusapua saa? Tulorajat ja omavastuu. Puolustajan tai avustajan määräys.