Arveluttavatko asianajokulut?

Onko Sinulla lakiongelma, mutta et rohkene kysyä apua?

Meillä on Sinulle ratkaisu. Mikäli asut Pohjanmaalla ja harkitset toimeksiannon jättämistä, voit soittaa meille maksutta ja kysyä kuinka Sinun tulee asiassasi edetä.

Jos haluat kysyä vain neuvoa, saat vastauksen soittamalla Lakipuhelimeen 0600-41041 (3,00 e/min+pvm). Perintöoikeutta tai avioeroa koskevan puhelun tyypillinen pituus on viitisen minuuttia, kiinteistökaupan ongelmatilanteiden 15 minuuttia

Tehty työ ratkaisee, ei yksikköhinta

Asianajotoimistojen tuntiveloituksissa ei ole suuria eroja. Huomio on kiinnitettävä ajan käyttöön.

Emme hoida asiaasi laskutuksen ilosta. Kerromme Sinulle, onko jutullasi menestymismahdollisuuksia.

Oikeudenkäynneissä laskutuksemme on ollut yleensä vastapuolta alhaisempi. Mistä tämä johtuu? Ehkäpä toimimme tehokkaammin kuin toiset. Emme veloita tiimityöstä moninkertaisesti, kuten joissakin isoimmissa toimistoissa on tapana tehdä.

Emme hoida asiaasi laskutuksen ilosta. Kerromme Sinulle, onko jutullasi menestymismahdollisuuksia. Kaikki asiat eivät ole valitettavasti voitettavissa. Riskiarvion päivitämme jutun eri vaiheissa.

Tänä päivänä entistä useampi riita sovitaan ennen täysimittaista oikeudenkäyntiä. Näissä tilanteissa oikeusturvavakuutuksen enimmäiskorvausmäärät riittävät likipitäen aina kattamaan asianajokulut. Tällöin maksettavaksi Sinulle jää vakuutuksen omavastuuosuutena 500-1.500 euroa.

Testamenttien ja perukirjan laadinnassa veloituksemme ovat pankkia tarjoamia palveluita vastaavat ja huomattavasti alhaisemmat kuin mitä ilmenee Kuluttajaliiton vuonna 2016 tekemästä tutkimuksesta.

Tustustu hinnastoomme klikkaamalla tätä linkkiä.